Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

Προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή/και ανταλλαγή εντός των πρώτων 30 ημερών από την αγορά σας, εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν θα σας προσφερθεί επιστροφή χρημάτων ή/και ανταλλαγή κανενός είδους.

Συνθήκες για Επιστροφές Χρημάτων και Ανταλλαγές

  • Το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.
  • Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.
  • Επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων μόνο για προϊόντα κανονικής τιμής, ενώ τα προϊόντα προσφοράς δεν μπορούν να επιστραφούν.
  • Εάν το εν λόγω αντικείμενο επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά και αποστολή απευθείας σε εσάς, θα λάβετε ανάλογη πίστωση για την αξία της επιστροφής σας.

Επιστροφές χρημάτων καθυστερούν ή λείπουν

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη δημοσίευση μιας επιστροφής χρημάτων. Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή των χρημάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση {email address}.