Συχνές Ερωτήσεις

Ποιοι τύποι πληρωμής γίνονται δεκτοί; Διαβάστε τους Όρους πληρωμής.
Πώς λαμβάνω την παραγγελία μου; Ελέγξτε τους Όρους παράδοσης.
Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας; Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, ακολουθώντας την Πολιτική επιστροφών μας
Θέλω να αλλάξω ένα προϊόν που αγόρασα. Ποια είναι η διαδικασία; Για οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε, συμβουλευτείτε ή την Πολιτική επιστροφών
Πώς μπορώ να βρω το μέγεθος του δαχτυλιδιού μου; Συμβουλευτείτε τον Πίνακα Μεγεθών Δαχτυλιδιού
Έκανα μια παραγγελία αλλά τώρα θέλω να την κάνω μια αλλαγή. Μπορώ? Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην παραγγελία σας πριν την αποστολή, είτε καλώντας στο 00302310276234 (Ελλάδα), είτε μέσω email στο info@ashanti.gr, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Θα επιβεβαιώσουμε τη νέα παραγγελία μέσω email.
Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου; Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας στο 00302310276234 (Ελλάδα) ή μέσω email στο info@ashanti.gr,  δηλώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Τι εγγυήσεις παρέχετε; Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις.
Υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορώ να επισκεφτώ; Μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα, Παύλου Μελά 35, GR54625 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα για να παραλάβετε τις παραγγελίες σας.
Πώς μπορώ να προστατεύσω τα κοσμήματά μου από πιθανές βλάβες; Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μερικές οδηγίες για προστασία.